VASTGOEDPRESENTATIE: Vastgoedstyling, interieurfotografie en meer.

Vastgoedfotografie met de aandacht die jouw klant verdient

Als makelaar weet je dat een optimale presentatie van jouw vastgoedportefeuille nodig is voor een snelle verkoop en een zo hoog mogelijke opbrengst. Je weet ook dat de manier waarop je de huizen in de markt zet een van de cruciale middelen is om je te onderscheiden van je concurrentie. Met  goede interieurfotografie trek je niet alleen kopers maar ook verkopers die opzoek zijn naar een makelaar die het anders doet. Iemand die tijd neemt, die een persoonlijke benadering als drijfveer heeft, die oprecht aandacht heeft voor zijn klanten, aankopers én het huis.

Als specialist in vastgoedpresentatie help ik jou om het huis zo goed mogelijk te presenteren, met dezelfde aandacht die jij jouw klanten geeft. Ik neem de tijd voor interieurfotografie. Terwijl ik bezig ben in de woning leg ik, in heldere bewoording, uit wat ik doe zodat de verkoper begrijpt waarom ik bepaalde keuzes maak. Tussentijds de interieurfoto’s bekijken kan altijd maar natuurlijk perfectioneer ik ze in Photoshop CC. In de nabewerkingen werk ik kleur- en witbalans bij. Ook zet ik alle lijnen recht die recht horen te zijn en werk ik eventuele kleine oneffenheden weg.

interieurfotografie barn door badkamer

iNTERIEURFOTOGRAFIE

Om een woonboerderij goed in beeld te brengen, zodat de kijker begrijpt hoe het huis in elkaar zit aan de hand van de interieurfotografie en de buitenopnames, zijn gewoon meer foto’s nodig dan voor een driekamerappartement.

Ik doe dus geen concessies in aantallen foto’s: Een maximum aantal beelden staat een goede woningpresentatie in de weg. Het aantal foto’s per object kan dus behoorlijk verschillen: De meest optimale vastgoedpresentatie staat voorop.

Realistische vastgoedfotografie

De ruimtes en de buitenkant van de woning fotografeer ik zonder extreme groothoek. Door gebruik te maken van de natuurlijke lichtinval in de woning krijg je geen overbelichte plafonds en valse schaduwen die kenmerkend zijn voor ingeflitste foto’s.

Door mijn unieke werkwijze benaderen de interieurfoto’s zoveel mogelijk de werkelijkheid. Woningzoekenden ervaren hierdoor, tijdens de bezichtigingen, hetzelfde, positieve gevoel dat ze kregen bij het zien van de foto’s op Funda. De opmerking die mijn klanten bijna altijd krijgen als ze een rondleiding geven: De interieurfotografie klópt eindelijk eens!

interieurfotografie wasruimte
vastgoedstyling woonkamer

VASTGOEDSTYLING

Bij een woning die in de verkoop staat is het interieur de inrichting van een etalage. Een evenwichtig, sfeervol ingericht en goed onderhouden huis trekt aandacht. Vastgoedstyling is voor vrijwel iedere woning in meer of mindere mate noodzakelijk. Daarom is fotostyling inbegrepen bij de interieurfotografie. Dat is prettig voor je klanten, hun huis staat goed op Funda en ze kunnen het met trots delen op social media.

Het boek over vastgoedstyling

Om de verkopers optimaal voor te bereiden op de woningpresentatie tijdens de verkoop heb ik het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoopgeschreven. Kies je voor mijn dienstverlening dan krijg je, voor ieder object dat je in de verkoop krijgt, een boek om te overhandigen aan jouw klanten. Natuurlijk is het boek ook verkrijgbaar als je actief bent in een ander regio. Lees alles over het boek.

Schriftelijk Vastgoedstyling-adviesrapport

Voor de meeste woningen is de uitgebreide fotostyling die ik standaard doe tijdens de interieurfotografie, voldoende. Sommige huizen hebben echter meer aandacht nodig voor ze klaar zijn voor de verkoop. Op basis van foto’s die door jou, als makelaar, aanlevert, schrijf ik een gedetaileerd adviesrapport waarin ik, per ruimte, aangeef op welke punten de presentatie van de woning geoptimaliseerd kan worden.

Persoonlijk Vastgoedstyling-advies

Wanneer een meer persoonlijke benadering nodig is, bezoek ik de woning voor aanvang van het verkoopproces. Ik geef heldere uitleg over wat er moet gebeuren en vervolgens kunnen verkopers direct aan de slag. Binnen enkele dagen wordt een uitgebreid adviesrapport toegezonden zodat de verkoper er zeker van is dat ze niets over het hoofd zien.

Vanwege mijn praktische en nuchtere benadering van vastgoedpresentatie en het overzichtelijke karakter van de rapporten, worden in de praktijk vrijwel al mijn adviezen opgevolgd! Natuurlijk zet ik de puntjes op de als ik de woning kom fotograferen.

Overloop vastgoedstying
Vastgoedpresentatie Woonkamer

Samenwerken?

Ik ben geen telefoonnummer dat je belt op het moment dat je een huis in de verkoop krijgt maar een volwaardige sparringpartner op het gebied van jouw branding en marketing. Dat betekent het dat we samenwerken: Jij doet de opname terwijl ik aan de slag ga in de woning, zo raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en dat schept vertrouwen bij jouw opdrachtgevers.

Kun jij je vinden in mijn filosofie, mijn werkwijze en wil jij met jouw makelaarskantoor boven de massa uitstijgen? Dan maak ik graag een afspraak om te kijken of het van beide kanten klikt. 

Deze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat hij zo goed mogelijk werkt. Als je verder gaat, ga ik er van uit dat je geen bezwaar hebt tegen een cookie of twee.