Nicolet Groen | Vastgoedpresentatie & Interieurfotografie

Nicolet Groen | Interieurfotograaf en specialist in vastgoedpresentatie

Over mij

Mijn naam is Nicolet Groen, ik ben specialist in vastgoedpresentatie. Met een nuchtere en realistische aanpak zorg ik voor de meest optimale presentaties van te koop staande woningen. Mijn uitgangspunt: Zowel interieurfotografie als styling zijn belangrijke onderdelen van jouw merk en de wijze waarop jij jouw woningportefeuille in de markt zet.

Het huis moet tijdens de verkoopperiode presentabel maar leefbaar zijn. Hoewel vastgoedstyling onderdeel is van mijn dienstenpakket, ben ik wars van kussentjes schuiven, ik werk bijvoorkeur met de spullen die in het huis aanwezig zijn. In de meeste gevallen voldoet de standaard fotostyling prima. Pas indien het volgens ons allebei noodzakelijk is, zetten we de dienst Vastgoedstyling in. Ik verzorg de fotografie, 360 graden opnames, plattegronden, en een maak eventueel een korte maar krachtige video met jouw branding. Met deze aanpak zadel jij jouw klanten niet op met hoge kosten.

Sinds de start van mijn bedrijf in 2007 heb ik ruim 2000 vastgoedpresentaties verzorgd. En met succes: de verkooptijd van de woningen die door mij gepresenteerd werden, was in 2016 maar 7 weken tegenover gemiddeld 14,5 weken dat de woningen in Nederland, volgens de cijfers van de NVM, te koop stond.

Cursussen Vastgoedpresentatie en Interieurfotografie

Vier tot vijf keer per jaar geef ik de Opleiding Vastgoedpresentatie in kleine groepjes van 3-5 personen. Tijdens deze opleiding leer ik makelaars, vastgoedstylisten en interieurontwerpers hoe ze de vastgoedstyling en interieurfotografie zelf kunnen doen. Er is natuurlijk uitgebreid aandacht voor nabewerking in Adobe Photoshop CC eventueel in combinatie met Adobe Lightroom Classic. Ook de marketing van jouw bedrijf aanbod tijdens de modules branding, social media en bloggen. Daarnaast geef ik op maat gemaakte cursussen voor makelaarskantoren, een Cursus Interieurfotografie en één op één Workshops Interieurfotografie. De inhoud van die cursussen en workshops komt grotendeels overeen met dag 1 van de Opleiding Vastgoedpresentatie. Neem gerust contact met me op voor meer info over de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Boeken

Inmiddels heb ik drie boeken gepubliceerd: Mijn kennis en ervaring op het gebied van vastgoedstyling heb ik gebundeld in het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop. Dit boek leert verkopers stap voor stap hoe ze hun woning klaar maken voor de verkoop. Het staat boordevol praktische tips en handige checklists, geïllustreerd met prachtige foto’s van huizen waarin ik mijn werk heb mogen doen.

In het boek Video voor Vastgoed leg ik stap voor stap uit hoe je video opnames edit tot een kort, behapbaar en goed uitziend filmpje, inclusief logo’s, titels en muziek.

Het derde boek dat ik in 2017 heb geschreven is Interieurfotografie met natuurlijk licht. Het is het naslagwerk voor iedereen die bij mij de Opleiding Vastgoedpresentatie of een Cursus Interieurfotografie doet.

Blog

Op de website Picture & Space, die volledig gericht is op educatie van vastgoedstylisten en vastgoedfotografen, blog ik regelmatig over mijn vakgebied.

Je vindt me natuurlijk ook op social media:

Deze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat hij zo goed mogelijk werkt. Als je verder gaat, ga ik er van uit dat je geen bezwaar hebt tegen een cookie of twee.