AANSPREKENDE VASTGOEDVIDEO'S

Sinds 2015 kijkt Funda streng naar de kwaliteit van de woningpresentaties. Voorheen was een filmpje, bestaand uit een slideshow van de interieurfoto’s, voldoende om hoger op Funda te komen. Deze kan nog steeds geplaatst worden maar telt inmiddels niet meer mee voor een hogere positie. Daarvoor heb je een video van de woning nodig. Ik maak voor jou krachtige én betaalbare vastgoedvideo’s.

Voor vastgoedvideo geldt hetzelfde als voor 360 graden fotografie: Gedurende het filmen moeten alle ruimtes opgeruimd en toegankelijk zijn. Waar ik met mijn fotocamera de rommel letterlijk achter me kan laten, is video onverbiddelijk, het laat alles zien. En dat is meteen ook het grote voordeel: Het geeft een uitstekend beeld van het huis.

Video's van Nicolet Groen zijn leuk om te kijken en opvallend informatief

Mijn video’s zijn geen standaard ‘walk through’ van de woning. Ik draag zorg voor een doordachte rondleiding, zorgvuldige montage, aangevuld met passende muziek en titels en natuurlijk jouw branding in beeld. Hierdoor blijft de kijker geboeid tot de laatste seconde. Een perfecte aanvulling op de interieurfotografie!

MAAK DE PRESENTATIE COMPLEET MET EEN VIDEO VAN JOUW VASTGOED!