VASTGOEDSTYLING

Als een woning in de verkoop staat is het interieur de inrichting van een etalage. Een evenwichtig, sfeervol ingericht en goed onderhouden huis trekt aandacht. Vastgoedstyling is voor vrijwel iedere woning in meer of mindere mate noodzakelijk daarom is fotostyling standaard inbegrepen bij de interieurfotografie. Dat is niet alleen prettig voor je klanten, hun huis staat goed op Funda en ze kunnen het met trots delen op social media. Ook voor jou, als makelaar is, een goed gestyld huis van groot belang: Een goede vastgoedpresentatie is van groot belang voor jouw merk en uit de uitstraling van jouw van bedrijf. En jouw woningportefeuille is een van de belangrijkste reden waarom verkopers contact met jou opnemen om hun huis te verkopen. 

Opruimen en Schoonmaken

Een huis verkoopklaar maken bestaat grotendeels uit opruimen, schoonmaken, elimineren van storende elementen en kleine klussen uitvoeren. Met een goede indeling en de juiste plaatsing van bestaand meubilair en accessoires kan vaak meer dan je denkt. Het zijn vrijwel allemaal zaken die de verkoper zelf kan uitvoeren dus grote investeringen zijn vrijwel niet noodzakelijk. Door duidelijk uit te leggen dat alle ruimtes zichtbaar zijn voor iedereen die Funda bezoekt, is vrijwel elke verkoper bereid om tijd te investeren om het huis op orde te krijgen.

Het boek over vastgoedstyling

Om de verkopers optimaal voor te bereiden op de woningpresentatie tijdens de verkoop heb ik het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop geschreven. Met dit boek worden verkopers optimaal voorbereid op de interieurfotografie én de bezichtiging. Kies je voor mijn dienstverlening dan krijg je, voor ieder object dat je in de verkoop krijgt, een boek om te overhandigen aan jouw klanten. Natuurlijk is het boek ook beschikbaar als je werkzaam bent in een ander regio! Lees alles over het boek.

Adviesrapport

Voor de meeste woningen is de uitgebreide fotostyling die ik standaard doe voor de interieurfotografie, voldoende. Sommige huizen hebben echter meer aandacht nodig voor ze klaar zijn voor de verkoop. Op basis van foto’s die door jou, als makelaar, worden aangeleverd, schrijf ik een gedetaileerd adviesrapport waarin ik, per ruimte, aangeef op welke punten de presentatie van de woning geoptimaliseerd kan worden.

Persoonlijk Vastgoedstyling-advies

Wanneer een meer persoonlijke benadering noodzakelijk is, bezoek ik de woning voor aanvang van het verkoopproces. Ik geef heldere uitleg over wat er moet gebeuren en vervolgens kunnen de handen direct uit de mouwen gestoken worden. Binnen enkele dagen wordt een uitgebreid adviesrapport toegezonden zodat de verkoper er zeker van is dat er niets over het hoofd wordt gezien. Vanwege mijn praktische en nuchtere benadering van vastgoedpresentatie en het overzichtelijke karakter van de rapporten, worden in de praktijk vrijwel al mijn adviezen succesvol opgevolgd! Vanzelfsprekend zet ik de puntjes op de "i" als ik de woning kom fotograferen.

Heeft jouw vastgoedobject extra aandacht nodig? Kies voor vastgoedstyling!