INTERIEURFOTOGRAFIE

Om het huis op de beste manier in beeld te brengen is goede interieurfotografie een must. Hiervoor heb ik niet alleen de juiste apparatuur en een flinke dosis technische kennis  in huis, maar vooral het juiste oog voor compositie. Door een net iets andere invalshoek vallen de, door mij gemaakte foto's, op in de massa.

De ruimtes en de buitenkant van de woning fotografeer ik zonder extreme groothoek. Door gebruik te maken van de natuurlijke lichtinval in de woning krijg je geen overbelichte plafonds en valse schaduwen die kenmerkend zijn voor ingeflitste foto’s.

Tijd voor fotografie

Ik neem de tijd voor de interieurfotografie van woningen. Terwijl ik bezig ben leg ik, in heldere bewoording, uit wat ik doe zodat de verkoper begrijpt waarom ik bepaalde keuzes maak. Tussentijds de interieurfoto's bekijken is altijd mogelijk maar natuurlijk worden ze geperfectioneerd in Photoshop CC. In de nabewerkingen corrigeer ik kleur- en witbalans.  Ook zet ik alle lijnen recht die recht horen te zijn en werk ik eventuele kleine oneffenheden weg.

Standaard fotostyling

Styling is geen optie maar is essentieel voor de fotoreportage van zowel interieur als exterieur. Samen met de verkopers worden, indien nodig, meubels en accessoires verplaatst en rommeltjes weggehaald. Terwijl ik bezig ben geef ik bovendien standaard advies ter voorbereiding op de bezichtigingen. Volledige ontzorging voor jou als makelaar dus.

Zoveel foto's als nodig

Om een woonboerderij in goed in beeld te brengen zodat de kijker begrijpt hoe het huis in elkaar zit aan de hand van de interieurfotografie en de buitenopnames, zijn gewoon meer foto's nodig dan voor een driekamerappartement.

Er wordt dus geen concessie gedaan in aantallen interieurfoto's en ook niet in de buitenopnames. Een maximum aantal beelden staat dat in de weg. Er moet echter wel gewaakt worden voor herhaling want dan haken kijkers af! Het aantal foto's per object kan dus behoorlijk verschillen: De meest optimale woningpresentatie staat voorop.

Door mijn unieke werkwijze benaderen de interieurfoto's zoveel mogelijk de werkelijkheid. Woningzoekenden ervaren hierdoor, tijdens de bezichtigingen, hetzelfde, positieve gevoel dat ze kregen bij het zien van de foto’s op Funda. De meest gehoorde opmerking die mijn klanten krijgen als ze een rondleiding geven: De interieurfotografie klópt eindelijk eens!

Interieurfotografie is de basis van een goede woningpresentatie

Voor een goede ranking op Funda is echter meer nodig: 360 graden fotografie, video en plattegronden. Lees meer over de overige presentatiemogelijkheden.

VRAAG DIRECT EEN VASTGOEDPRESENTATIE AAN!