DE CHECKLISTS UIT MAAK VAN JE THUIS EEN HUIS, KLAAR VOOR DE VERKOOP

Checklists-Maak-van-je-thuis-een-huis

In het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop staan drie uitgebreide checklist die je helpen je huis klaar de maken voor de verkoop, de presentatie én de bezichtiging. Omdat je misschien niet in het boek wilt schrijven kun je de checklist nu downloaden. 

AFBEELDINGEN VOOR IN JE FOTOLIJSTJES

Afbeeldingen voor in je lijsten

Een van de adviezen die ik standaard geef: Haal je foto's weg. Een goed gepresenteerd huis is een neutraal huis. Met de familiekiekjes aan de muur of op het dressoir is het lastig om je in andermans huis te zien wonen. Maar wat doe je met al die lege lijstjes? Zeker wanneer je een hele collage aan de wand hebt blijf je met een lege muur met spijkers en schroefje zitten. Daar heb ik een oplossing voor bedacht! Ik heb verschillende sets met maarliefst 12 afbeeldingen zoals in het voorbeeld hierboven gemaakt. In 3 verschillende kleurcombinaties en allemaal in 3 verschillende standaard afmetingen. En jij kunt ze downloaden!

DE LABELS VOOR JE OPRUIMKIT

Labels

Het eerste hoofdstuk in mijn boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop is een cursus opruimen in 8 stappen. Uit dat hoofdstuk komt de paragraaf Maak je opruimkit. Hier vind je de labels die je kunt downloaded en uitprinten.

Schrijf je snel in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de link naar de juiste pagina!