JE DIENSTVERLENING UITBREIDEN EN JEZELF ONTWIKKELEN?

Ik help en inspireer je op weg naar meer succes en plezier in je carrière. Haal het maximale uit jezelf en volg een van mijn cursusssen: De cursus vastgoedpresentatie met de focus op interieurfotografie en vastgoedfotografie gericht op vastgoedstylisten en makelaars, een op maat gemaakte één op één cursus interieur- of vastgoedfotografie waarbij je mij de oren van het hoofd kunt vragen of.

Zoek je bevestiging of wil je weten wat je kunt verbeteren aan je werk? Kom dan naar een PortfolioVrijdag, je bent er van verzekerd dat je met een brok aan extra kennis en direct uit te voeren adviezen naar huis kunt om jouw bedrijf en werk beter in de markt te zetten!

Alle mijn cursussen en workshop heb ik ontwikkeld om op snelle en effectieve wijze jouw dienstverlening uit te breiden of naar een hoger plan te tillen. Geen poeha, maar praktisch en vooral persoonlijk. Eén op eén of in kleine groepen van maximaal 5 personen.

PORTFOLIO- EN BRANDINGCHECK

Een inspirerende één-op-één workshop waarbij we je werk en de uitstraling van je bedrijf doornemen. 

CURSUS VASTGOEDPRESENTATIE

De cursus waarbij je alle handvaten aangereikt krijgt om aan de slag te gaan als vastgoedstylist met interieurfotografie in het pakket van dienstverlening

WORKSHOP VIDEO VOOR VASTGOED

Een praktische workshop waarin je leert hoe je een huis in beeld brengt en hoe je de video nabewerkt in iMovie of Moviemaker

Nicolet als docent

In 2007 begon ik mijn bedrijf dat gespecialiseerd is in stylingadviezen voor verkopers van woningen. Het was voor mij logisch dat ik de interieurfotografie op me nam omdat – uitzonderingen daargelaten – de meeste makelaars geen uitstekende fotografen zijn. Naarmate mijn kennis en ervaring groeide, kreeg ik steeds vaker vragen van collegastylisten. Ik ga regelmatig advies over de aanschaf van camera’s, het gebruik van de apparatuur en de nabewerking. In 2011 besloot ik mijn kennis te delen in deze cursus Interieurfotografie met Natuurlijk Licht die ik enkele malen per jaar organiseer. Sindsdien hebben ruim 100 stylisten en makelaars van mij les gehad. Met succes; een groot deel is werkzaam als vastgoed- of interieurfotograaf. 

Ik heb me bezig gehouden met fotografie vanaf het moment dat ik ermee kennismaakte tijdens mijn studie aan de Kunstacademie. Voor meer verdieping volgde ik de basisopleiding fotografie op de Fotovakschool in Apeldoorn. In Nederland was er geen enkele cursus op het gebied van interieurfotografie, die vond ik bij de Amerikaanse interieur en vastgoedfotograaf Scott Hargis. Mijn man, Guillaume Groen, volgde in die periode de opleiding voor vakfotograaf aan de Fotovakschool. Met vallen en op staan, de cursus van Scott Hargis en de technische adviezen van mijn man, nam de kwaliteit van mijn foto’s zienderogen toe. Ondertussen steeg het aantal opdrachten naar gemiddeld 20 – 25 panden per maand en heb ik inmiddels voor ruim 2000 huizen de interieurfotografie verzorgd.