BOEK: VIDEO-EDITING VOOR VASTGOED, iMOVIE EDITIE

Vers van de pers! Het boek Video-editing voor Vastgoed, iMovie editie.

Na de opkomst van professionele fotografie op de vastgoedmarkt neemt nu ook Video een hoge vlucht. Zeker nu Funda streng naar de kwaliteit van woningpresentaties kijk.

Vanuit de vraag uit de markt ben ik gaan zoeken naar een snelle en effectieve manier om woningvideo’s te maken. Omdat ik te druk was met fotografieopdrachten om me te verdiepen in Adobe Premiere CC, viel ik terug op Apple’s iMovie. Ik ontdekte dat ik, met mijn DJI Osmo en montage in iMovie, krachtige én betaalbare video’s voor de klanten van mijn makelaars kon maken. 

Dit boek is onderdeel van de nieuwe workshop filmen en editen voor Vastgoed maar ik heb besloten het voor een breder publiek beschikbaar te maken zodat ik ook jou kan laten profiteren van mijn kennis en ervaring.

Voor slechts € 24,95 inclusief 6% btw en verzendkosten ligt het boek komende week nog in je brievenbus.

Het boek is 68 pagina's full color geprint op 130 grams papier op liggend a4 formaat. Geïllustreerd met duidelijke screenshots zodat ook jij in no-time in staat bent om op snelle en effectieve wijze je video's te editen met muziek, titels én logo.

LEER JE VIDEO'S EDITEN OP EEN NO-NONSENSE MANIER