VASTGOEDSTYLING

Het interieur is het de aankleding van de etalage die woning heet. Een evenwichtig, sfeervol ingericht en goed onderhouden huis trekt meer aandacht en verkoopt daardoor sneller. Vastgoedstyling is voor vrijwel iedere woning in meer of mindere mate noodzakelijk.

Opruimen en Schoonmaken

Een huis verkoopklaar maken bestaat grotendeels uit opruimen, schoonmaken, elimineren van storende elementen en kleine klussen uitvoeren. Met een goede indeling en de juiste plaatsing van bestaand meubilair en accessoires kan vaak meer dan je denkt. Het zijn vrijwel allemaal zaken die de verkoper zelf kan uitvoeren dus grote investeringen zijn vrijwel niet noodzakelijk.

Fotostyling

Voor de meeste woningen is de uitgebreide fotostyling van Nicolet Groen voldoende. Sommige huizen hebben echter meer aandacht nodig voor ze klaar zijn voor de verkoop. Op basis van foto’s die door u worden aangeleverd, schrijf ik een gedetailleerd adviesrapport waarin ik, per ruimte, aangeef op welke punten de presentatie van de woning geoptimaliseerd kan worden..

Adviesrapport

Wanneer een meer persoonlijke benadering noodzakelijk is, bezoek ik de woning voor aanvang van het verkoopproces. Ik geef heldere uitleg over wat er moet gebeuren en vervolgens kunnen de handen direct uit de mouwen gestoken worden. Binnen enkele dagen wordt een uitgebreid adviesrapport toegezonden zodat u er zeker van bent dat u niets over het hoofd ziet. Vanwege mijn praktische en nuchtere benadering van vastgoedstyling en het overzichtelijke karakter van de rapporten, worden in de praktijk vrijwel al mijn adviezen succesvol opgevolgd!

Heeft jouw huis extra aandacht nodig? Kies voor vastgoedstyling!