OVER MIJ

Mijn naam is Nicolet Groen, ik ben specialist op het gebied van vastgoedpresentaties. Met een nuchtere en realistische aanpak zorg ik voor de meest optimale presentatie van een huis. Mijn uitgangspunt: Het huis moet tijdens de verkoopperiode presentabel maar leefbaar zijn. Hoewel vastgoedstyling een vast onderdeel is van mijn dienstenpakket, ben ik wars van kussentjes schuiven, ik werk bijvoorkeur met de spullen die in het huis aanwezig zijn. Als alles er top uitziet maak ik verzorg ik de fotografie en een maak een video.

Sinds de start van mijn bedrijf in 2007 heb ik ruim 2000 vastgoedpresentaties verzorgd. En met succes: de verkooptijd van de woningen die door mij gepresenteerd werden, was vorig jaar gemiddeld 7 weken tegenover gemiddeld 14,5 weken dat de woningen in Nederland, volgens de cijfers van de NVM, te koop stond. 

Mijn kennis en ervaring heb ik gebundeld in het boek Maak van je thuis een huis, klaar voor de verkoop. Dit boek leert verkopers stap voor stap hoe ze hun woning klaar maken voor de verkoop. Het staat boordevol praktische tips en handige checklists en is geïllustreerd met prachtige foto’s van huizen waarin ik mijn werk heb mogen doen. 

Al 5 jaar geef ik met regelmatig cursussen aan beginnende vastgoedstylisten en stylisten die hun dienstenpakket willen uitbreiden met fotografie. Daarnaast kunnen collega-vastgoedstylisten bij mij terecht voor een portfolio- en brandingcheck.