FOTOGRAFIE

Om het huis op de beste manier in beeld te brengen is goede fotografie een must. Hiervoor heb ik niet alleen de juiste apparatuur en een flinke dosis technische kennis  in huis, maar vooral het juiste oog voor compositie. Door een net iets andere invalshoek vallen de, door mij gemaakte foto's, op in de massa.

De ruimtes en de buitenkant van de woning fotografeer ik zonder extreme groothoek. Door gebruik te maken van de natuurlijke lichtinval in de woning krijg je geen overbelichte plafonds en valse schaduwen die kenmerkend zijn voor ingeflitste foto’s.

Tijd voor fotografie

Ik neem de tijd voor de fotografie. Terwijl ik bezig ben leg ik, in heldere bewoording, uit wat ik doe en waarom ik bepaalde keuzes maak. Tussentijds de beelden bekijken is altijd mogelijk maar natuurlijk worden ze geperfectioneerd in Photoshop. In de nabewerkingen corrigeer ik kleur- en witbalans.  Ook zet ik alle lijnen recht die recht horen te zijn en werk ik eventuele kleine oneffenheden weg.

Standaard fotostyling

Styling is geen optie maar is essentieel voor de reportage. Samen met de verkopers worden, indien nodig, meubels en accessoires verplaatst en rommeltjes weggehaald. Terwijl ik bezig ben geef ik bovendien advies ter voorbereiding op de bezichtigingen.

Zoveel foto's als nodig

Om de woning goed in beeld te brengen wordt geen concessie gedaan in aantallen foto's. De meest optimale presentatie staat voorop, een maximum aantal beelden staat dat in de weg. Er moet echter wel gewaakt worden voor herhaling want dan haken kijkers af.

Door mijn unieke werkwijze benaderen de interieurfoto's zoveel mogelijk de werkelijkheid. Woningzoekenden ervaren hierdoor, tijdens de bezichtigingen, hetzelfde, positieve gevoel dat ze kregen bij het zien van de foto’s op Funda.

VRAAG DIRECT EEN VASTGOEDPRESENTATIE AAN!