JE DIENSTVERLENING UITBREIDEN EN JEZELF ONTWIKKELEN?

Ik help en inspireer je op weg naar meer succes en plezier in je carrière. Haal het maximale uit jezelf en volg de cursus vastgoedpresentatie met de focus op vastgoedfotografie gericht op beginnende vastgoedstylisten of kies voor een, geheel op jouw maat gesneden, training waarbij je mij de oren van het hoofd kunt vragen of. Zoek je bevestiging of wil je weten wat je kunt verbeteren aan je werk schrijf je dan in voor Portfolio-Vrijdag!

Alle cursussen en trainingen zijn ontwikkeld om op snelle en effectieve wijze jouw dienstverlening uit te breiden of naar een hoger plan te tillen. Geen poeha, maar praktisch en vooral persoonlijk. Eén op eén of in kleine groepen van maximaal 6 personen.

PORTFOLIO- EN BRANDINGCHECK

Een inspirerende één-op-één workshop waarbij we je werk en de uitstraling van je bedrijf doornemen.

CURSUS VASTGOEDPRESENTATIE

De cursus waarbij je alle handvaten aangereikt krijgt om aan de slag te gaan als vastgoedstylist met vastgoedfotografie in het pakket van dienstverlening

WORKSHOP VIDEO VOOR VASTGOED

Een praktische workshop waarin je leert hoe je een huis in beeld brengt en hoe je de video nabewerkt in iMovie of Moviemaker

Nicolet als docent

In 2007 begon ik mijn bedrijf dat gespecialiseerd is in stylingadviezen voor verkopers van woningen. Het was voor mij logisch dat ik de interieurfotografie op me nam omdat – uitzonderingen daargelaten – de meeste makelaars geen uitstekende fotografen zijn.

Ik heb me bezig gehouden met fotografie vanaf het moment dat ik ermee kennismaakte tijdens mijn studie aan de Kunstacademie. Voor meer verdieping volgde ik de basisopleiding fotografie op de Fotovakschool in Apeldoorn. In Nederland was er geen enkele cursus op het gebied van interieurfotografie, die vond ik bij de Amerikaanse interieur en vastgoedfotograaf Scott Hargis. Mijn man, Guillaume Groen, volgde in die periode de opleiding voor vakfotograaf aan de Fotovakschool. Met vallen en op staan, de cursus van Scott Hargis en de technische adviezen van mijn man, nam de kwaliteit van mijn foto’s zienderogen toe. Ondertussen steeg het aantal opdrachten naar gemiddeld 20 – 25 panden per maand.

Naarmate mijn kennis en ervaring groeide, kreeg ik steeds vaker vragen van collegastylisten. Ik ga regelmatig advies over de aanschaf van camera’s, het gebruik van de apparatuur en de nabewerking. In 2011 besloot ik mijn kennis te delen in deze cursus Interieurfotografie met Natuurlijk Licht die ik enkele malen per jaar organiseerde. Sindsdien hebben ruim 70 stylisten en makelaars van mij les gehad. Met succes; een groot deel is werkzaam als vastgoedfotograaf.